3 december 2007

Vlucht naar de zon

Om te ontsnappen aan de blijkbaar uitzonderlijke maar toch wel erg natte regen beslisten we zaterdag richting noorden te vertrekken tot we de zon gevonden hadden. Aangezien alle toeristen de route langs de kust nemen vonden we een een leuk idee om door het binnenland te gaan, zowaar een lumineus idee!

Van Katoomba naar Windsor geraken bleek niet zo'n groot probleem te zijn. Van Windsor zou het dan richting Singleton gaan, jammer genoeg waren wij de enigen met dit lumineuze plan waardoor we bij gebrek aan logistieke ondersteuning uiteindeljk toch maar richting kust zijn gegaan om dan de meest bereden route naar het noorden te nemen.

Uiteindelijk uitgeregend aangekomen aan het station van Glosford. Blijkbaar zagen we er tegen dan zo zielig, lief en schattig uit dat mensen spontaan stopten om ons hulp aan te bieden. Zo kwamen we bij een zeer sympathieke vrouw terecht die vond dat we toch niet in een marginaal caravan park konden gaan logeren. Oplossing: we mochten bij haar thuis komen slapen. Gratis avondeten, slapen in een bed met propere lakens en een ontbijt later werden we dan een heel eind op weg langs de snelweg afgezet. Onze eigenlijke tocht richting zon kon beginnen.

Geen opmerkingen: